Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No cóż, może nie smakuje identycznie jak ta ze sklepu, ale na prawdę jest pyszna.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 2144
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 46
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 2144
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 46
Składniki
mleko, cukier i cukier wanilinowy gotować na wolnym ogniu ok 15 minut. Po zestawieniu z ognia dodać margarynę, gdy się rozpuści dodać kakao i mleko w proszku. Wymieszać.
Uwaga! miesza się ją na prawdę ciężko, trzeba się do tego dobrze przygotować:).
Po wymieszaniu otrzymujemy ciągnącą się, brązową masę. Można ją wylać na jakiś półmisek, wyłożony folią, albo wysmarowany lekko tłuszczem. Przechowywać w chłodnym mielscu