Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste, pyszne! Mój mąż powiada, że to dla tych ciastek się ze mną ożenił hehe ;)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać, zagnieść ciasto.
Z ciasta formować kulki i lekko spłaszczać je w dłoniach, układać na suchej blasze. Pieć 15 min. w temperaturze 180 st.
Zamknięte w szczelnym pojemniku mogą "lezeć" nawet 3 tygodnie.
SMACZNEGO!