Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do zrobienia bajaderki z resztek ciasta, które nam zostały, w połączeniu z kilkoma innymi składnikami które zazwyczaj mamy w domu :)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 241
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5399
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 241
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5399
Składniki
Ciasto czekoladowe i herbatniki kruszymy. Orzechy pistacjowe drobno siekamy. Mieszamy z wiórkami kokosowymi. Dodajemy dżem, roztopione i ostudzone masło, cukier puder, mleko i likier i wszystko razem mieszamy. Z gotowej masy tworzymy kulki wielkości orzecha włoskiego i obtaczamy w wiórkach kokosowych. Odkładamy na tackę i do lodówki na kilka minut do zastygnięcia masy. Smacznego :)