Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybszego przepisu na niezwykle wilgotne ciasto czekoladowe nie znajdziesz. Wystarczy, że zmieszasz ze sobą 3 składniki, przelejesz masę do foremki i upieczesz. Nie znajdziesz w tym przepisie, jajek, ani mąki. Ciasto jest idealne dla będących na diecie ketogenicznej, bezglutenowej i wegańskiej.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 274
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 274
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Składniki
Wszystkie składniki umieść w misce i dokładnie ze sobą wymieszaj.
Malutką tortownicę wyłóż papierem do pieczenia i przelej do niej masę czekoladową.
Ciasto piecz przez 30 minut w piecu rozgrzanym do temperatury 180 stopni Celsjusza.