Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10398
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 256
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10398
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 256
Składniki
Jagody rozmroź. Przełóż do miseczki, wsyp 1,5 łyżki cukru pudru. Wymieszaj i lekko rozgnieć. Odstaw na 30 minut. Schłodzoną kremówkę ubij na sztywno z cukrem pudrem. W szklankach układaj na przemian pokruszone bezy, jagody i ubitą śmietanę.
Ostatnią warstwę powinna stanowić śmietana. Udekoruj jagodami oraz listkami mięty.
Porcje 2 15 min Cena 1,90 zł Kalorie 379Źródło: Bella Relaks