Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na ulubione ciasto Polaków. Ja ostatnio jestem bardzo niecierpliwa i nam ta Chmurka bardzo smakowała.
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 55
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 128
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 395
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 55
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 128
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 395
Składniki
Szklana wysoka miska 15 cm. Galaretkę ugotować i przestudzić. Spód i boki 15cm okrągłego pojemnika wyłożyć folią, ułożyć maliny i zalać galaretką na wysokość 2 cm. Schłodzić w lodówce. Spód szklanej miski wyłożyć biszkoptami. Wyłożyć galaretkę z malinami. Schłodzoną śmietanę ubić z cukrem i fix-em. Przełożyć na galaretkę. Bezy pokruszyć i razem z migdałami posypać wierzch naszego ciasta.