Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardzo szybkie i smaczne ciasteczka.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Rozwinąć rulon ciasta francuskiego. Wyciąć foremką gwiazdy. Roztrzepać jajko. Każdą gwiazdkę posmarować pędzelkiem roztrzepanym jajkiem. Następnie na każdą gwiazdkę nałożyć łyżeczkę marmolady różanej. Gotowe gwiazdki ułożyć na blaszce z piekarnika wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawić blachę do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C i piec przez około 15 minut do zrumienienia. Gwiazdeczki również można posypać cukrem pudrem, jeśli ktoś lubi słodsze. SMACZNEGO !!!