Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 53
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2947
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 297
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 52
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 53
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2947
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 297
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 52
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Składniki
WSZYSTKIE SKŁADNIKI TZN.MĄKE,ŻÓŁTKA,CUKIER,PROSZEK DO PIECZ.,CUKIER WANIL. GNIECIEMY DODAJEMY TROSZKĘ MLEKA ŻEBY CIASTO NAM SIE UGNIOTŁO ,OLEJ CIASTO MUSI ODCHODZIĆ OD RĄC .ZOSTAWIAMY TROSZKĘ CIASTA ABY PÓŻNIEJ DODAĆ JE NA WIERZCH JAKO KRUSZONKE
JABŁKA ŚCIERAMY NA TARCE NA DUŻYCH OCZKACH . BIAŁKA UBIC NA SZTYWNO,DODAJĄC PÓŁ SZKL. CUKRU.PO TROCHU KISIEL(PROSZEK) NAJLEPIEJ KOLORU CZERWONEGO ŻEBY BYŁ KISIEL.SZYKUJEMY BLACHĘ KŁADZIEMY TZN ROZCIAGAMY NA BLASZCE NA TO KŁADZIEMY JABŁKA I KISIEL NA WIERZCH RZUCAMY RESZTKI CIASTA
PIECZEMY OK 1 GODZINY 180 C