Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto na smaczny deser.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 126
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 126
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Wykonanie: Masło utrzeć z cukrem i jajkami na puch. Następnie ucierając wsypywać powoli mąkę, proszek do pieczenia i cynamon. Wrzucić jabłka, wymieszać łyżką. Piec w temperaturze 180 stopni przez 25-30 minut. Po upieczeniu i ostudzeniu posypać cukrem waniliowym.