Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Jabłka w biszkopcie"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10125
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 249
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10125
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 249
Składniki
Jabłka obrać, podzielić na ćwiartki, usunąć gniazda nasienne. Podzielić jeszcze na pół, skropić sokiem z cytryny.
Jajka utrzeć z cukrem. Dodać obie mąki i proszek do pieczenia. Wymieszać z jabłkami.
Wlać do natłuszczonej formy, piec około 45 minut w 175°C. Ubić śmietankę, udekorować nią i laskami cynamonu gotowe ciasto.Źródło: Twoje Imperium