Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe co nieco do kawki gdy masz ochotę na coś słodkiego gotowe w 15 minut, wystarczy ciasto francuskie, jabłka oraz cynamon .
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Składniki
Ciasto francuskie pokrój na paski około 1-2 cm.
Jabłka obierz i pokrój w okrągłe plastry 1-2 cm za pomocą okrągłej nakrętki wytnij gniazda nasienne.
Każdy plaster jabłka owiń ciastem francuskim. Jajko roztrzep i dodaj cynamon, następnie posmaruj każde ciastko. Ułóż na papierze do pieczenia.
Piec około 12-13 minut w temperaturze 220 st. Polecam.