Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i bardzo szybkie do zrobienia ciasto. Swą nazwę zawdzięcza wyglądowi ;).
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 14
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 32
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 34
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 14
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 32
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 34
Składniki
Piekarnik nastawić na 180 stopni
Jabłka obrać i pokroić w półksiężyce. Posypać cynamonem i cukrem waniliowym.
Mąkę, jajka, olej, cukier i proszek do pieczenia miksować ok.2 min.
Na blachę wyłożoną folią aluminiową wylać ciasto. Na wierzchu poukłada pokrojone jabłka. Piec ok.35 min