Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka mogą stanowić świetną i zdrową przekąskę w ciągu dnia- w pracy, czy w szkole. Natomiast sprawdzą się również, jako deser czy podwieczorek dla łasuchów ;)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 26
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 26
Składniki
Większą część płatków zmielić na mąkę.
Morele i śliwki sparzyć wrzątkiem, a następnie pokroić na mniejsze kawałki.
Jabłka obrać ze skórki i zetrzeć na tarce (na dużych oczkach).
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać i uformować ciasteczka.
Piec około 20 minut w temperaturze 170 stopni.