Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie i proste ciasto sezonowe z jabłkami papierówkami i kruszonką. Można użyć innych owoców sezonowych .
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9906
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 244
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9906
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 244
Składniki
Jajka ubij z cukrem na puszystą masę, dodaj olej oraz kefir. Mąkę przesiej z proszkiem, dosyp do masy jajecznej. Blachę o wymiarach 15x35 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto.
Jabłka umyj, usuń gniazda i pokrój w plasterki, ułóż na cieście. Z podanych składników zagnieść kruszonkę i posyp wierzch ciasta.
Piec około 35 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka.