Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w wykonaniu i bez dodatku tłuszczu...!!!
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27473
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 165
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 190
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1210
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27473
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 165
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 190
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1210
Składniki
Jabłka obrać, pokroić w kostkę, zasypać cukrem i cynamonem, odstawić na 1h. Wszystkie składniki łącznie z jabłkami wymieszać- ja dodałam jeszcze pół szklanki soku z truskawek, bo jabłka puściły za mało soku. Ciasto wyłożyć na wysmarowaną lub wyłożoną pergaminem blachę (ja użyłam blachy o rozmiarach 20><30) i piekłam przez 15 min w 170C i kolejne 15 min w 150C-razem 30 min. SMACZNEGO