Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całość posiada 474 kcal, w tym 40g białka, 8g tłuszczy i 60g węglowodanów.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 182
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1802
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 182
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1802
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 61
Składniki
Jajko, mąkę, jogurty skyr, erytrytol, proszek do pieczenia umieść w misce. Zmiksuj do uzyskania jednolitej konsystencji, bez grudek. Włóż 1/2 masy do naczynia żaroodpornego. Dodaj połowę owoców i przykryj je resztą masy. Całość piecz w 180 stopniach przez 30 minut. W międzyczasie posiekaj na drobno czekoladę. Wyjmij skyrnik z piekarnika. Dodaj na górę drugą połowę owoców oraz czekoladę.