Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Jesienne ciasto"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Składniki
Sucharki zmiksuj, dodaj krem, wymieszaj. Wyłóż spód tortownicy. Dynię piecz 50 minut. Zmiksuj. Galaretki rozrób w 1/2 szklanki wrzątku. Ser utrzyj z cukrem, mascarpone, purée z dyni, galaretką i żelatyną. Przełóż do tortownicy. Schłodź.
Dynię obierz, pokrój, gotuj z sokiem. Zmiksuj. Wsyp galaretki, wymieszaj. Gdy lekko stężeje, wylej na ciasto. Schłodź. Udekoruj perełkami cukrowymi.
CZAS: około godziny
<strong>Pani Ewelina Pędzikowska mieszka w Kutnie</strong>Źródło: Dobry Tydzień