Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy tort kakaowy z dżemem i bitą śmietaną
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 26
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 26
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 79
Składniki
Ostudzony biszkopt kroje na 3 placki Zimną śmietanę i serek daje do miski dodaje cukier i ubijam na sztywną masę.
Na pierwszy blat biszkoptu daje warstwę dżemu i warstwę bitej śmietany przekładam kolejnym plackiem i znowu warstwa dżemu i masy śmietanowej ,część masy zostawiam smaruje boki i wierzch ciasta .
Boki tortu obsypuje posypka czekoladową i wstawiam do lodówki na kilka godzin lub na noc . Po dokładne wykonanie tortu zapraszam na film.