Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE. PIEKŁAM NA STUDNIÓWKI, KOMUNIE, WESELA I INNE IMPREZY RODZINNE.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9041
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 204
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 477
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9041
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 204
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 477
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem pudrem dodając po jednym żółtku, wsypując mąkę z proszkiem do pieczenia. na koniec dodać piane z białek.
Ciasto podzielić na 3 części. do jedej dodać kakao, do drugiej mak (suchy), a do trzeciej 2 łyżki mąki.
Na blaszkę wyłożyć ciasto makowe, na to biszkopty i posmarować dżemem. Następnie ciasto kakaowe, biszkopty i dżem. Na wierzch ciasto białe