Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Karp faszerowany pieczarkami"
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 236
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 236
Składniki
Karpia spraw, pokrój w dzwonka, oprósz solą i piep rzem. Jajka roztrzep. Dzwonka panieruj w jajkach i bułce tartej. Usmaż na oleju. Osącz.
Pieczarki obierz, posiekaj. Smaż na oleju, aż odparują. Wymieszaj z posiekanym koperkiem, przypraw. Dzwonka ułóż na półmisku, w każdy włóż porcję pieczarek.
Przepis przysłała Małgorzata Góralska z Jabłonowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie