Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 250
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 250
Składniki
Białka ze solą i cukrem ubijamy na sztywną masę.
Wsypujemy do białek wiórki kokosowe i dodajemy olejek.
Mieszamy uzyskując jednolitą masę.
Masę nakładamy łyżką na wyłożoną papierem do pieczenia blaszce formułując ciasteczka.
Pieczemy ok 15 minut lub do uzyskania złotego koloru ciasteczek w temperaturze 180 stopni w piekarniku góra - dół