Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś słodkiego na ząb. Pyszne ciasteczka zaskoczą każdego swoim smakiem.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Składniki
Białka ubić na sztywno.
Do piany dodawać stopniowo cukier i cukier waniliowy ciągle ubijając.
Następnie dodać mąkę i wiórki. Delikatnie wymieszać na najmniejszych obrotach.
Piekarnik rozgrzać do 140 st. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia nakładać łyżką małe ciasteczka. Piec ok 60 min. najlepiej na termoobiegu. Życzę miłego delektowania się ciasteczkami :)