Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosowe ciasteczka są idealne do herbaty :) Kruche z zewnątrz i miękkie w środku. Odpowiednio słodkie, pyszne i tak proste! Do dzieła, moi drodzy! :)
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 249
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 249
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Składniki
Piekarnik rozgrzewamy do 170⁰C. Masło topimy i łączymy z wiórkami koksowymi. Białka ubijamy na sztywną pianę, pod koniec dodajemy cukier i mąkę. Do białek stopniowo dodajemy wiórki z masłem i dokładnie mieszamy. Masę kokosową wykładamy łyżką na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy 10-13 minut, aż ciasteczka się zrumienią.