Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kokosowe perełeczki"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2140
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20992
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2140
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20992
Składniki
Powstały, gdy została mi masa po dekoracji tortu. Przepis przysłała Joanna Tokarz z Ptaszkowej
Cukier zalej 1/3 szklanki wody, zagotuj. Wsyp 15 dag wiórków kokosowych, wymieszaj. Ostudź. Margarynę utrzyj, dodając pokruszony andrut, mleko w proszku i masę kokosową. Wyrób, chłodź 30 minut.
Z masy uformuj kulki, do środka włóż ciasteczko w czekoladzie (ew. migdał lub orzeszek). Obtocz w pozostałych wiórkach, schłodź.Źródło: Chwila dla Ciebie