Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety z bobu i mintaja"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 57
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 292
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 57
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 292
Składniki
; Ugotuj ryby i bób. Ostudź i zmiksuj. Ugotuj na twardo jedno jajko. Obierz, posiekaj. Ser żółty zetrzyj na tarce jarzynowej. Cebulę obierz, posiekaj i zeszklij na oleju. Ostudź.
Wymieszaj przygotowane , dodaj surowe jajko, bułkę tartą. Przypraw masę Kucharkiem, pieprzem ziołowym i kolorowym. Uformuj kotleciki. Obtocz w bułce tartej. Smaż na oleju. Do kotletów możesz użyć dowolnych ryb.
<strong>Porcje: 8, : 60 min, Cena: 1,40zł, Kalorie: 175 kcal</strong>Źródło: Bella Relaks