Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotlety z kaszy jęczmiennej"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 91
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1751
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 91
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1751
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Składniki
Kaszę ugotuj wg przepisu. Warzywa drobno pokrój. Olej rozgrzej na patelni, zeszklij cebule. Dodaj resztę warzyw, smaż, aż zmiękną. Dodaj posiekaną natkę, przypraw. Wymieszaj z kaszą. Uformuj kotleciki, obtocz w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmaż na oleju. Osącz.
<strong>Czas przygotowania 40 min, ilość porcji 4, cena za porcję 1,50 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie