Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatne, kruche ciasteczka w kształcie rogalików.
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 404
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 208
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 90
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 1994
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 2794
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 10454
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 404
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 208
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 90
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 1994
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 2794
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 10454
Składniki
Wszystkie składniki połączyć i zagnieść ciasto. Z ciasta uformować kulę i owinąć ją folią. Włożyć do lodówki na 30 min. Z ciasta formować wałeczki i układać w kształt podkowy (odwróconej litery C). Ciasteczka przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec ok. 20 min. w temp. 190°C. Po ostudzeniu posypać cukrem pudrem.