Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Do miski przełożyć wszystkie składniki. Należy zagnieść ręką lub robotem kuchennym
Z ciasta uformować kul, owinąć w folie spożywczą i włożyć do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Schłodzone ciasto rozwałkować na posypaną mąka blacie na grubosc 5 mm. Z ciasta wykrawać dowolne kształty. W odstepach układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku ok.12 minut w temp 180 stopni C. Po upieczeniu ciasteczek pozostawić do ostygnięcia. Smacznego