Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŁATWE I SZYBKIE W ZROBIENIU
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 30
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 360
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 82
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 30
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 360
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 82
Składniki
jajka + cukier ubic na puszystą masę
Mąkę przesiac i zmieszac z budyniem i proszkiem do pieczenia. Pomalutku dodawac do masy .jajecznej ciągle ubijając . Na koniec dodac olej. Jałka pokroic w plasterki obtoczyc w mące ziemniaczanej i powtykac w ciasto
blaszkę keksową wyłożyc pergaminem . piec 30min w temperaturze 180stopniach SMACZNEGO