Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sernik jest tak pyszny, delikatny, smakowy, orzeźwiający że tylko go jeść i jeść...............SMACZNEGO!!!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 14
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 200
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 170
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 14
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 200
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 170
Składniki
żelatynę rozmieszać w 1/2 szklanki gorącej wody i wystudzić, zimną śmietanę 30% ubic mikserem razem z wystudzoną żelatyną, dodać ser z wiaderka, aromat waniliowy i zmiksować na małych obrotach krótko, tortownica 24 cm - na dnie rozłożyć biszkopty i dać połowę sernika
do sernika wcisnąć całe truskawki i dać resztę sernika
na serniku ułożyć gęsto plastry truskawek i schować do lodówki na do stężenia
galaretki truskawkowe rozmieszać w 800 ml gorącej wody, wystudzić i prawie tężejącą wylać na truskawki, schować do lodówki najlepiej na całą noc