Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne delikatne ptasie mleczko,kolorowe,pięknie się prezentuje na stole:) źródło:przepis Ewy Wachowicz
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 58
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 80
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 58
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 80
Składniki
Trzy galaretki rozpuść w osobnych miseczkach,każdą w 2 szklankach wrzątku.Wstaw do lodówki,aby zastygły.
Rozpuść w 1/2 szklanki wrzątku 4-5 łyżeczek żelatyny.Ubij 2 szklanki śmietany kremówki razem z 2 cukrami waniliowymi i 2 łyżkami cukru pudru.
Bitą śmietanę wymieszaj z twarogiem mielonym oraz żelatyną.Galaretki pokrój w kostkę i dodaj do masy serowej.
Całość przelej do dużej tortownicy.Schłodź.Kiedy masa stężeje,na wierzchu sernika ułóż owoce.Zalej je galaretką brzoskwiniową i schładzaj jeszcze 4 godziny.