Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity na co dzień i od święta.Łatwy w zrobieniu.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 170
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 26
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 111
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 448
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 170
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 26
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 111
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 448
Składniki
Piekarnik nagrzać do temp.160-170 stopni.Formę do pieczenia wyłożyć pergaminem.
Jajka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym na jasną masę.Cały czas miksując,stopniowo dodawać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia oraz wlać olej.
3/4 ciasta wylać do formy,na ciasto wyłożyć mak z puszki.Resztę ciasta wylać na warstwę maku.
Piec około 50 minut,wyjąć,ostudzić.