Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa masa serowa i delikatnie kwaśne maliny - jak to ktoś kiedyś powiedział "cud, miód, malina"
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Składniki
Żelatynę rozpuść w gorącej wodzie (250 ml wody -> 1,5 łyżki żelatyny w proszku). Serki utrzyj z cukrem waniliowym i cukrem pudrem na gładką masę. Lekko tężejącą żelatynę dodaj do serka i dobrze wymieszaj. Blaszkę 20x30 wyłóż biszkoptami i zalej masą serową. Wstaw do lodówki na ok. 30 minut żeby masa stężała całkowicie. W międzyczasie rozpuść galaretkę malinową w normalnej ilości wody. Wyjmij formę ułóż na wierzchu maliny i zalej tężejącą galaretką. Wstaw do lodówki na ok. 2 godziny. Smacznego.