Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
inspiracja i podobieństwo w wyglądzie ciasta od smakerowiczki Iwonysz ale składniki i wykonanie po mojemu przepyszny polecam
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 355
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14752
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 356
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 355
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14752
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 356
Składniki
Upiec biszkopt:białka , cukier , żółtka , ąki wymieszane wcześniej z proszkiem na końcu orzechy i kakao 180 stopni 20 min
Galaretki rozpuscic w połowie ilości wody niz na opakowaniu ,gdy zacznie tężec ubic schłodzone wczesniej mleko ubic z bitą smietaną dodac tężejące galaretki i łyżkę żelatyny połączyc mikserem
Na zimny biszkopt ułozyc połowę malin,na to bita smietana i na wierzch znowu maliny .Na końcu ozdobic posypką i gotowe.Przepis na dużą blachę