Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest idealny po obiedzie
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 75
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 245
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 75
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 245
Składniki
W głębokim rondlu zagotować mleko,cukier,esencję migdałową i ryż.
Gotować na małym ogniu 5 minut cały czas mieszając.
Przełożyć do salateriki,przylryć i odstawić do całkowitego wystygnięcia.
Odsączyć mandarynki.
Budyń przełożyć do czarek przeznaczonych dla gości.
Ułożyć na wierzchu mandarynki i posypać płatkami migdałów.