Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciężkie i wilgotne. Kwaśny rabarbar i biała czekolada to połączenie idealne. Polecam.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Czekoladę posiekaj. Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i czekoladę wymieszaj. W drugim naczyniu maślankę połącz z olejem i jajkami. Składniki z obu naczyń wymieszaj. Blaszkę o wymiarach 26x20 cm wyłóż papierem do pieczenia. Wyłóż ciasto. Ciasto przykryj rabarbarem. Składniki na kruszonkę zagnieć do czasu utworzenia się grudek. Ciasto posyp kruszonką. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 40 minut.