Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przepyszne ciasto ucierane ze śliwkami i kruszonką, proste i szybkie w przygotowaniu najlepiej smakuje jeszcze ciepłe, nie sposób mu się oprzeć .
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 31
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 67
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1046
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 31
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 67
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1046
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Składniki
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym, dolej olej i maślankę, następnie dodaj mąkę przesianą z proszkiem, wszystko dokładnie wymieszaj . Blachę i wymiarach 26x35 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto.
Śliwki opłucz, przekrój na pół i usuń pestki, ułóż na cieście skórką do dołu i posyp cynamonem.
Z podanych składników zagnieść kruszonkę i posyp wierzch ciasta. Piec około 35-40 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st. Polecam.