Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu niebo w gębie!
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 91
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 624
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1479
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 91
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 624
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1479
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i cukier waniliowy. Dorzucić żółtka oraz mąkę wraz z proszkiem do pieczenia. Piec 10-15 minut w temperaturze 180 stopni.
Ugotować budyń według przepisy podanego na opakowaniu, wystudzić. Utrzeć z masłem, dodać cukier puder do smaku.
Ubić śmietanę z cukrem pudrem, dodać rozpuszczoną żelatynę. Płatki migdałowe uprażyć na patelni, wystudzić.
Przełożenie: biszkopt - masa budyniowa - krakersy - masa kajmakowa - krakersy - śmietana kremówka - prażone migdały