Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste domowe ciasto podkręcone migdałami. Uważajcie bo natychmiast znika ze stołu.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 283
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 165
Naleśniki gryczane z warzywami to ciekawe i aromatyczne danie kuchni wegański...
Odsłon: 1031
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 283
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 165
Naleśniki gryczane z warzywami to ciekawe i aromatyczne danie kuchni wegański...
Odsłon: 1031
Składniki
Blaszka 21 X 21 cm, wysmarowana margaryną i posypana bułką tartą. Śliwka przekroić na pół, wyjąć pestki. Ciasto. Z wszystkich składników wyrobić gładkie ciasto i równomiernie rozłożyć w formie. Na ciasto gęsto rozłożyć śliwki lekko dociskając do blaszki. Całość posypać cynamonem i płatkami migdałowymi. Piec w 180 C około 45-50 minut. Po upieczeniu wierzch posypać cukrem pudrem.