Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na deser z serków homogenizowanych. Takie mini serniczki na zimno. Serki możecie użyć o dowolnym smaku. Takie jakie lubicie. Wierzch możecie udekorować owocami i galaretką. Ja akurat, miałam ochotę na czekoladę, dlatego zrobiłam posypkę czekoladową. Wyszło pysznie. Spróbujcie.
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 918
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 67
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 74
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 918
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 67
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 74
Składniki
Galaretkę rozpuścić w 1/2 szklanki gorącej wody. Zostawić do wystudzenia. Śmietankę ubić. Do ubitej śmietany dodać serki. Zmiksować do połączenia składników. Na koniec wlewać powoli tężejącą galaretkę, cały czas miksując. Gotową masę przełożyć do pucharków. Wstawić do lodówki, na około 2 godziny. Czekoladę utrzeć na tarce o drobnych oczkach. Posypać wierzch deserów.