Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ulubione ciasto:) szybko się robi, jest przepyszne
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 270
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 270
Składniki
puszki z masą krówkową podgrzewamy w kąpieli wodnej dla lepszej smarowności, kremówkę ubijamy, pod koniec wsypujemy cukier według uznania, ja dodaję też sok z cytryny
blachę wykładamy papierem i układamy kolejno: krakersy
jedną puszkę masy
herbatniki
1/3 kremówki
krakersy
porzeczki
herbatniki
drugą puszkę masy
plasterki pomarańczy
resztę kremówki. Wierzch posypałam kakaem
najsmaczniejsze jest gdy ciasteczka zmiękną, najlepiej zrobić dzień wcześniej i wstawić na noc do lodówki
Smacznego:)