Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lekko kwaskowe dzięki jeżynce zatopionej w cieście:)
Szybka i smaczna
Odsłon: 13589
Polecam.
Odsłon: 82
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2035
Szybka i smaczna
Odsłon: 13589
Polecam.
Odsłon: 82
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2035
Składniki
Banany rozgnieść na miazgę,dodać rozpuszczone masło oraz jajko,wymieszać. Mąkę,pr.do pieczenia,sodę ,cukier wymieszać osobno. Dodać do bananów wszystko dokładnie zamieszać. Muffinkowe foremki napełniać łyżeczką ,dać do środka jeżynę przykryć ciastem. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180st. i piec do złotego koloru. Po wystudzeniu polać ciepłą polewą lub posypać cukrem pudrem. Z tego przepisu wyszło mi 13 muffinek. POLEWA Wszystkie składniki zagotować ciągle mieszając .
Smacznego życze!