Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie pachną krówkami.Polecam wszystkim łasuchom!
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5591
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 383
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5591
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 383
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Składniki
Kruszonka.Mąkę zagnieść z masłem, cukrem, olejkiem i drobno pokrojonymi krówkami
Ciasto.Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia, sodą i cukrem waniliowym,dodaj pokrojone krówki i jabłka.W osobnej misce połącz jajka , jogurt oraz cukier,wlej olej i wymieszaj.Do suchych składników dodaj mokre i dokładnie wymieszaj.Papilotki napełniaj do 2/3 wysokości posyp kruszonką piec 20 minut w 190 st.