Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niejednego łasucha można zaskoczyć tymi słodkimi babeczkami, które na dodatek w miarę szybko się przyrządza ;)
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 145
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 180
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 936
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 145
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 180
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 936
Składniki
Serek zmiksować z jajem i cukrem. Następnie wlać mleko i olej, połączyć. Wsypać zmieszaną mąkę z sodą i zmiksować. Ciasto rozłożyć do papilotek. Do ciasta powtykać ćwiartki umytych i osuszonych truskawek.
Piec w temp.160 stopni przez ok. 20-25 min. Ostudzić. W kąpieli wodnej rozpuścić czekoladę, dodać śmietankę, wymieszać. Polać po ostudzonych muffinkach. Smacznego!