Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja na szybkie babeczki do popołudniowej kawy...
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 31
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4520
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 31
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4520
Składniki
Jaja z cukrem wymieszać w misce. Następnie dodać maślankę i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Na końcu wlać stopione masło. Całość szybko połączyć. Czekoladę pokroić na mniejsze kawałki. Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, kawałki czekolady i łyżeczkę serka homogenizowanego.
Na wierzch rozłożyć pozostałe ciasto. Piec w nagrzanym do temp. 175 stopni piekarniku przez ok. 20-25 min. Przed podaniem ostudzić i posypać cukrem pudrem. Smacznego!