Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymysliłam bardzo smaczne i aromatyczne mufinki, w których są listki miety.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 213
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 213
Składniki
Listki mięty siekamy na drobno i wsypujemy do oleju. Trzymałam w oleju godzinę. Następnie wszystkie składniki wraz z olejem i miętą umieściłam w misce.( oprócz czekolady ) Zmiksowałam. Piekłam w 170* przez 20 minut. Gdy mufinki były ciepłe, na każdej umieszczałam po kostce czekolady i gdy zmiękła rozsmarowałam łyżeczką. Udekorowałam mietą i nagietkiem. Z podanych proporcji wyszło mi 12 mufinek