Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na niezawodne ciasto - murzynek! Pięknie wyrasta i zawsze się udaje. Przepis bardzo łatwy oraz ekspresowy w wykonaniu
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1552
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 66
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1552
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 66
Składniki
Wszystkie składniki przełożyć do miski i wymieszać za pomocą miksera. Następnie wyłożyć na blaszkę i piec w 180C bez termoobiegu, góra-dół przez ok 1 godzinę. A w zależności od piekarnika ciasto pieczemy do tzw. suchego patyczka.
Masło, cukier, kakao oraz mleko przełożyć do rondelka i podgrzewać aż wszystko się rozpuści a składniki ze sobą połączą. Ciasto po upieczeniu oblać polewą czekoladową a górę posypać wiórkami kokosowymi Smacznego!