Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 259
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 52
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 52
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5362
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 259
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 52
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 52
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5362
Składniki
Zagotować wodę kakao margarynę i cukier
Gdy przestygnie Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia oraz żółtka
Dodać pianę z ubitych białek i wymieszać całość
Piec w temperaturze 180 stopni Celsjusza przez 30 minut
Kroić na dwa placki
Masa wykonanie Śmietanę ubić z cukrem galaretki rozpuścić we wrzącej wodzie tężejącą galaretkę do ubitej śmietany nieprzerwając ubijania
Składniki do masy 1/ 2 śmietany kremówki pięć łyżek cukru pudru dwie galaretki cytrynowe 1/2 szklanki wody