Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 139
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10591
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 84
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 139
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10591
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 84
Składniki
Zagotować wodę kakao margarynę i cukier
Gdy przestygnie Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia oraz żółtka
Dodać pianę z ubitych białek i wymieszać całość
Piec w temperaturze 180 stopni Celsjusza przez 30 minut
Kroić na dwa placki
Masa wykonanie Śmietanę ubić z cukrem galaretki rozpuścić we wrzącej wodzie tężejącą galaretkę do ubitej śmietany nieprzerwając ubijania
Składniki do masy 1/ 2 śmietany kremówki pięć łyżek cukru pudru dwie galaretki cytrynowe 1/2 szklanki wody