Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i prosto ... dla początkującego polecam !!!!!!
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 361
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 60
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 361
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 60
Składniki
Margarynę rozpuścić w garnku(większym) nie dopuścić do wrzenia
dodać cukier -ciągle mieszając
dodać kakao
przesiać mąkę z proszkiem do pieczenia
dodać żółtka
garnek zestawić z ognia ubić białka na sztywną piane i wszystko delikatnie połączyć
Przelać do prostokątnej wysmarowanej formy
piec w 180-200 stopni ok 45 min z termoobiegiem krócej.
Można podawać z polewą ,cukrem pudrem, orzechami ,przekroić z masą , pokroić na małe kawałki i moczyć w czekoladzie posypywać wiórkami .
Smacznego !!!!!!!!!!!!1