Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1083
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1083
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Rozpuść w garnku masło,dodaj cukier i kakao.Wszystko wymieszaj i na koniec dodaj pół szklanki wody.Odstaw do ostygnięcia.
Przełóż do większego naczynia,dodawaj w tej kolejności: mąkę i proszek,jajka,zapach,bakalie.Po każdym składniku dobrze wymieszaj.
Przygotuj keksówkę (wysmaruj brzegi i dno masłem i posyp bułką tartą).Składniki po dokładnym wymieszaniu przelej do keksówki. Piecz w 180 stopniach około 45 min.